Hallo daar. Ik ben Hans. Ik ben zoals je kan zien gek van fotografie. Maar ook van mijn twee kindjes en van mijn fantastische vrouw. 

Naast fotografie ben ik een impulsieve reiziger, ik hou ervan om in de wagen of op de fiets te springen en op zoek te gaan naar een plekje dichtbij of een ver oord om dit gaan te verkennen. 

Ik hou van spontane momenten, bordspelletjes, live muziek, wandelen, gitaren, koffie, tegendraads doen, verdoken romantiek, een goede film, zon op een regenachtige dag, het gouden uurtje (voor de fotofreaks), rock 'n roll, coole hemden, micro-avonturen, rommel opruimen, foto's maken van mijn kinderen, gopro, de natuur, buiten zijn, mijn moestuin...

Als fotograaf begon ik mijn verhaal in 2011 toen ik startte als verkoper in een fotozaak in Mechelen. Enkele jaren later nam ik de zaak kort over. Momenteel stort ik me volop op mijn passie: fotograferen. 

Ik ben zelf getrouwd en ben dus ook grote fan van trouwen en alles wat daar bij hoort. Als fotograaf een trouwfeest mogen navertellen met foto's is voor mij één van de leukste opdrachten die er zijn. Je bent zo aanwezig en tegelijk zo afwezig op een heel intiem moment van een koppel en diens vrienden en familie... heerlijk!

Ik volg jullie op jullie moment en vind het fantastisch om van 'zo' dichtbij zo'n intieme en leuke dag te mogen meebeleven door mijn lens.
Verwacht je zeker niet aan een overdaad aan geposeerde foto's, dat ligt me niet zo. Al is het wel heel leuk om toch zeker enkele mooie foto's te maken van jullie beiden en jullie familie.

Mijn stijl van fotografie kan ik het best omschrijven als spontane foto's met een vleugje nostalgie. ;-) Maar noem het gerust zoals je zelf wil.

Ik hou van verhalen vertellen met foto's, die leuke momenten proberen te 'spotten' en vast te leggen op foto.

Ik hou van spontaniteit, de sfeer en warmte van analoge fotografie (wees gerust ik gebruik een digitaal toestel, al neem ik ook al eens graag iets oud extra mee), natuurlijk licht, dramatisch zwart-wit en vooral van plezierige foto's!

 

 

 

Info

Hans Op de Beeck 
1985
Mechelaar woonachtig te Rijmenam 
(maar ik ben altijd bereid om in mijn wagen te springen en ver of minder ver te reizen voor jouw foto's!)

BE0553.528.619